(Foto's: Regio15).

Uitslaande brand bij studentenpand

Bij een studentenpand aan de Nieuwe Rijn is afgelopen nacht om 1.10 uur brand ontdekt. De bewoners ontdekten de uitslaande brand op de begane grond aan de achterzijde van het gebouw zelf en waarschuwden de hulpdiensten. Alle bewoners konden het pand veilig verlaten. Na ongeveer een uur kon de brandweer het sein brand meester geven.

 

Om de  brand te kunnen bestrijden heeft de tankautospuit van de Leiderdorpse brandweer een geparkeerde politiewagen en enkele fietsen geschampt om aan de achterzijde van het pand de brand te kunnen bestrijden. Daarbij viel de schade uiteindelijk mee, alleen de buitenspiegel van de politiewagen sneuvelde.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×