De jury van de Leidse Vrijwilligersprijs en i-doe. (Foto's: Emile van Aelst).

Voordrachtsperiode Leidse Vrijwilligersprijs gestart

Vanaf nu kunnen Leidenaren die vrijwilligerswerk doen voorgedragen worden voor de Leidse Vrijwilligersprijs. De jury reikt op woensdag 11 december 2019 drie vrijwilligersprijzen uit: een voor de vrijwilliger van het jaar, een voor de organisatie die zich bijzonder inzet voor zijn vrijwilligers en een toekomst prijs voor vrijwilligers jonger dan 25 jaar.

In de pop-up store van vrijwilligersorganisatie i-doe gaven de juryleden samen met i-doe teammanager Kirsten Zitman het startschot voor de voordrachtsperiode. Tot 10 november kunnen vrijwilligers en organisaties worden voorgedragen via: www.leidsevrijwilligersprijs.nl. De jury maakt hierna een keuze uit de voordrachten, waarna er gestemd wordt. Tijdens de uitreiking op 11 december worden de winnaars bekend gemaakt.

Pop-up store
Omdat i-doe dit jaar 10 jaar bestaat heeft zij een pop-up store geopend in de Leidse binnenstad. Van 17 september tot en met eind december 2019 kan iedereen terecht aan de Nieuwstraat 7 (schuin tegenover de openbare bibliotheek) om zich te laten informeren over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk. Ook is het mogelijk om je in te schrijven als vrijwilliger, of een vacature achter te laten.

Robbert Beurse in gesprek met Kirsten Zitman over de pop-up store

Leiden Leidse Vrijwilligersprijs


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×