Vrijwel alle plekken in de grote zaal van De Meester waren bezet. (Foto's en video: Robbert Beurse).

Bingo voor Bas groot succes

De door marathonloper Jarko Kortekaas (Hazerswoude) georganiseerde ‘Bingo voor Bas’ was zaterdag een groot succes. In café en zalen De Meester speelden ruim 100 mensen bingo om geld in te zamelen voor de Bas van de Goor Foundation, die kinderen met diabetes stimuleert om te sporten. “Echt waanzinnig”, liet een dankbare Kortekaas tegenover Sleutelstad weten.


Robbert Beurse deed verslag van de bingo.

Marathon
Naast de bingo loopt Kortekaas op 3 november de hele marathon van New York. Via de website van de Bas van de Goor Foundation roept Kortekaas op om hem te sponsoren. “Niet voor mijzelf, ik betaal mijn ticket gewoon, maar voor het goede doel”.

Zoon
De 7-jarige zoon van de hardloper leeft sinds zijn tweede jaar met diabetes. “Voor hem ga ik deze challenge aan. Een extra motivatie om geld in te zamelen zodat de kwaliteit van leven voor Jens en alle andere kinderen en volwassenen met diabetes type 1, verder verbeterd kan worden. Een dag, niet eens een uur, pauze nemen van diabetes kan niet, het is er elk moment van de dag / nacht”, aldus Kortekaas.

Sport Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×