Ruim 6000 bezoekers voor jubileumeditie Kunstroute Leiden

Ruim 6.000 mensen bezochten afgelopen weekeinde de jaarlijkse Kunstroute Leiden. Veel belangstellenden namen een kijkje in de galeries en ateliers die hun deuren openden tijdens de jubileumeditie. De kunstroute werd voor de 25e keer georganiseerd. Verspreid over 86 locaties konden geïnteresseerden het werk van 165 Leidse kunstenaars bewonderen.

De kunstenaars waren het hele weekend zelf aanwezig om toelichting te geven op hun werk. De jaarlijkse route voerde naast beeldende kunst ook langs een aantal bijzondere projecten. De ‘Aqua Machina’ bijvoorbeeld. De installatie van kunstenaar Lambert Wouda lag voor de Lakenhal in de Oude Singel. Ook de expositie van de Leidse Stadsfotografen was onderdeel van de kunstroute en is als enige ook volgende weekeinde nog te bezoeken aan de Papengracht 4.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×