(Foto: pxhere.com).

Haagse topbestuurder geeft lezing voor Leidse sportclubs

Voorzitter Dick Vierling van voetbal- en cricketvereniging Quick Den Haag geeft in Leiden een presentatie aan sportbestuurders. Hij doet dat morgen tijdens een bijeenkomst van Topsport Leiden. De bijeenkomst begint om 19.30 bij het Leonardo College aan de Noachstraat 2 in Leiden Zuidwest.

De voormalig commercieel directeur van ADO Den Haag en docent sportmarketing aan de Hogeschool Rotterdam wil inzicht geven in hoe je een bijna professionele organisatie leidt, die wordt gerund door vrijwilligers. Vierling gaat vooral in op sponsoring en subsidies, vrijwilligersbeleid, de locatie van een vereniging en de sociale functie van een club.

Geïnteresseerden kunnen zich gratis aanmelden voor de avond via scheffer@topsportleiden.nl.


Reanne van Kleef sprak met Tjeerd Scheffer van Topsport Leiden over de lezing.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×