(Foto: Buro JP)

Zondag open buurttuinendag in Leiden

Groen Dichterbij Leiden organiseert zondag 29 september de Open Buurttuinendag in Leiden. De stad kent ruim zeventig ‘groene’ buurtinitiatieven die voor deze dag het tuinhekje openen voor bezoekers. De organisatie stimuleert en ondersteunt, samen met de gemeente Leiden, particuliere groeninitiatieven.

Er is een grote diversiteit aan tuinen te bewonderen op allerlei soms verborgen plekjes in de stad. Tussen 13.00 en 17.00 uur kunnen de bezoekers genieten van de gastvrijheid van de tuiniers. Zij vertellen over hun bijzondere geveltuinstraten, kruiden- en moestuinen of het groene schoolpleintje.

Voor een overzicht van de deelnemende tuinen: Groen Dichterbij Leiden

Duurzaamheid Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×