De sport- en speldag wordt georganiseerd in de Klaverhal. (Foto: Robbert Beurse).

Sport- en speeldag in Klaverhal

Gymnastiekvereniging SJZ (Zoeterwoude) organiseert zaterdag 12 oktober haar jaarlijkse sport- en speldag.

Van 10.00 uur tot 10.45 uur wordt er gegymd door kinderen van 2 tot en met 6 jaar. Tussen 11.00 uur en 12.00 uur is het de beurt aan de kinderen van 7 jaar en ouder. Inloop is vanaf een kwartier van te voren zodat deelnemers zich alvast kunnen omkleden en de aftekenkaart bij de inschrijftafel kunnen ophalen.

Bij de sport- en speldag staan er verschillende toestellen in de zaal zoals: de grote trampoline, de tumblingbaan, de balken en nog veel meer. Elk kind krijgt bij aankomst een aftekenkaart. “Heb je een onderdeel gedaan, kan je deze afstrepen op je eigen kaart. Je kunt zelf naar een onderdeel gaan die jij leuk vindt. Heb je alle onderdelen gedaan, kan je natuurlijk het leukste onderdeel nog een keer doen. Aan het einde van de sport- en speldag zal er voor iedereen nog een verrassing zijn!”, schrijft de organiserende vereniging SJZ op haar website.

Sport Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×