(Foto: PR).

Jeffrey Versluis nieuwe gemeentesecretaris Oegstgeest

Jeffrey Versluis is de nieuwe gemeentesecretaris van de gemeente Oegstgeest. Vanaf 1 december vervangt hij Harro Leegstra, die afgelopen juni manager Jeugd werd bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Versluis werkt op dit moment nog in Waddinxveen, waar hij concernmanager bedrijfsvoering en loco-secretaris is.

(Foto: PR)

De gemeentesecretaris is de hoogste ambtenaar van een gemeente en leidt de organisatie. De gemeente Oegstgeest kreeg 39 sollicitaties binnen voor de functie en heeft voor de 41-jarige Versluis gekozen vanwege zijn ervaring binnen zowel gemeenten als bedrijfsleven. “Jeffrey Versluis is enthousiast en gaat met veel energie aan de slag in Oegstgeest”, laat burgemeester Emile Jaensch weten. “Er zaten veel goede kandidaten bij, waardoor we een behoorlijke afweging konden maken. Ik ben erg blij met onze keuze voor Jeffrey Versluis.”

Totdat Versluis op 1 december in Oegstgeest begint, neemt Wilma Huininga (directeur Bestuur en Concernondersteuning) neemt de functie nog waar. Huininga nam de taken van Harro Leegstra afgelopen juni tijdelijk over toen Leegstra manager Jeugd werd bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Oegstgeest Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×