(Foto's: Regio15 / Koen Jongen).

Supermarkt Hoogvliet in de Kooi overvallen

Een supermarkt van Hoogvliet aan de Philisburgerstraat in Leiden is woensdagavond overvallen. De politie kwam met veel eenheden ter plaatse en heeft de omgeving afgezet. De dader, een man met donkere kleding van ongeveer 1.70 meter lang, is gevlucht en wordt nog gezocht. Via burgernet roept de politie mensen die hem gezien hebben op zich te melden. Het is niet duidelijk of er buit is gemaakt bij de overval.

De overval vond rond 20.20 uur plaats, waarbij mogelijk gedreigd is met een wapen. Opvallend genoeg ligt de supermarkt tegenover het politiebureau aan de Kooilaan. De politie is op zoek naar een man, 1.70 meter lang met een sjaal, zwarte/grijze muts, een donkere broek en een beige/groen vest met print. Mensen die hem gezien hebben wordt geadviseerd om hem niet te benaderen maar direct 112 te bellen.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×