Dronken bestuurders betrapt na Leidens Ontzet

27

De politie heeft na afloop van het Leidens Ontzet een alcoholcontrole gehouden op de Haagweg in Leiden. Automobilisten, scooters en brommers werden aan de kant gezet om te blazen. Meerdere mensen zouden onder invloed zijn, meldt persbureau Regio 15. Of de politie ook rijbewijzen heeft ingevorderd, is niet bekend.

 

 

Delen

27 reacties

  • Een Leids burger op

   Het probleem bij veel automobilisten die alcohol gedronken hebben is dat zij hun verminderde rijvaardigheid niet goed kunnen inschatten. Ze denken dat ze nog wel kunnen rijden. Dat kan in veel gevallen ook wel, maar men vergeet dan dat de reactiesnelheid snel gaat verminderen, ook al na een paar biertjes.
   Juist die verminderde reactiesnelheid kan heel gevaarlijk zijn als er bijvoorbeeld onverwachte situaties in het verkeer plaatsvinden en direct reageren noodzakelijk is.

   • Ja maar als je van te voren (als je nog nuchter bent) weet dat je naar een feestje gaat waar je alcohol gaat drinken, dan kan je toch al besluiten om überhaupt niet met de auto te gaan? Dan loop je ook niet het ‘risico’ om ‘m toch te pakken als je terug naar huis moet.

 1. Moet kunnen vinden wij. Je mag tegenwoordig al zo weinig van de linkse elite en groene milieuridders.
  ….
  Namens Partij Voor Volkswil, Vroempartij Voor Dronkenlappen en Foppers Voor Demagogie.

Laat een reactie achter

Je bent nu offline