Melding woningbrand seniorencomplex Meyerbeerpad

De brandweer werd afgelopen nacht gealarmeerd nadat een bewoner van een seniorencomplex aan het Meyerbeerpad in Leiden Zuidwest een sterke brandlucht rook. De herkomst van de brandlucht blijft onduidelijk.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse voor een melding van een woningbrand. In een woning boven de betreffende woning ging een (brand)alarm af en ter plaatse was de brandlucht duidelijk te ruiken. De bewoner van was niet thuis tijdens de melding, waardoor de brandweer genoodzaakt was om de deur geforceerd binnen te treden. Ook een tweede deur in het complex is geforceerd door de brandweer. Uiteindelijk trof de brandweer geen brandhaard aan. De herkomst van de brandlucht is ook niet aangetroffen, ondanks een ingesteld onderzoek van de brandweer.

 

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Kim van Niekerk

Redactrice Sleutelstad.

Je bent nu offline