Jochem Myjer tijdens Minikoraal in Leiden. (Foto: Sleutelstad / Maaike Lek).

Jochem Myjer geeft benefietvoorstelling 'Adem in, Adem uit' voor Stichting WakkerWordenWakkerWorden

In een persoonlijke video op Facebook kondigt Jochem Myjer een extra en exclusief optreden aan van zijn uitverkochte theatershow ‘Adem in, Adem uit’. Deze extra show staat gepland op 22 oktober in het nieuwe Luxor in Rotterdam en is een benefietvoorstelling voor de Stichting WakkerWordenWakkerWorden.

Lieve fans/vrienden/medemafklappers en chaoten! Eind november stop ik met deze show na drie heerlijke seizoenen. Het is weer tijd voor iets nieuws. (En het laatste spannende dikke deel van De Gorgels uiteraard). De hele Tour is uitverkocht maar ik geef nog 1 extra show op 22 oktober in het nieuwe Luxor in Rotterdam. Nog één kans om de show live te zien!! Een benefietvoorstelling voor de Stichting WakkerWordenWakkerWorden. Morgen (vrijdag 11 oktober) om 12.00 gaat de show in de verkoop. Via deze site: https://guts.events/uht6h0-jochem-myjerIk weet het. De kaartjes zijn duur, duurder of heel duur. Maar alles is voor het goede doel. En het zijn echt de allerlaatste kaartjes die in de verkoop gaan. Ik speel deze show voor de stichting WakkerWordenWakkerWorden. Een stichting waar ik ambassadeur voor ben. Narcolepsie is een hele ernstige slaapaandoening met onbedwingbare slaapaanvallen, heftige nachtelijke hallucinaties, onverwachte spierverslappingen en nog veel meer ellende. Van dichtbij maak ik mee hoeveel impact deze ziekte op iemands leven heeft. Mijn dochter Limoni (10) lijdt ook aan deze slaapstoornis. Op de website https://stichtingwakkerwordenwakkerworden.nl kun je alles vinden over deze slaapstoornis en waarom de stichting geld wil ophalen en waar de stichting dat voor wil gebruiken. Deze website zal later dit jaar veel uitgebreider worden. Prijzen:* Rang 1+ €233,50 alléén deze rang is inclusief een foto/knuffel met mij op het podium na afloop!!* Rang 1 €133,50* Rang 2 €103,50* Rang 3 € 73,50* Rang 4 €43,50Ik hoop jullie dan te zien! Liefs, jochem

Geplaatst door Jochem Myjer op Donderdag 10 oktober 2019

Myjer is ambassadeur van deze stichting die zich inzet tegen narcolepsie. Dit is een ernstige slaapaandoening met onbedwingbare slaapaanvallen, heftige nachtelijke hallucinaties, onverwachte spierverslappingen en nog veel meer ellende. Van dichtbij maakt Jochem mee hoeveel impact deze ziekte op iemands leven heeft. Zijn dochter Limoni (10) lijdt aan deze slaapstoornis.

Op de website van Stichting WakkerWordenWakkerWorden is al veel informatie te vinden over deze slaapstoornis. De stichting heeft fondsen nodig om de doelstelling, het financieren en bevorderen van (wetenschappelijk) onderzoek naar de oorzaken en de bestrijding van de aandoening narcolepsie, te realiseren. De website van de stichting zal later dit jaar uitgebreid worden met meer informatie.

“Nog één kans om de show Adem in, Adem uit live te zien”, roept Myjer. Hij voegt er direct aan toe: “Ja, ik weet het. De kaartjes zijn duur, duurder of heel duur. Maar alles is voor het goede doel. En het zijn echt de allerlaatste kaartjes die in de verkoop gaan”.

Vrijdag 11 oktober om twaalf uur start de verkoop voor deze benefietvoorstelling via deze link. 

Prijzen toegangskaarten:
* Rang 1+ €233,50 (alléén deze rang is inclusief een foto/knuffel met Jochem Myjer op het podium na afloop).
* Rang 1   €133,50
* Rang 2   €103,50
* Rang 3   €  73,50
* Rang 4   €  43,50

 

 

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×