Jochem Myjer geeft benefietvoorstelling ‘Adem in, Adem uit’ voor Stichting WakkerWordenWakkerWorden

1

In een persoonlijke video op Facebook kondigt Jochem Myjer een extra en exclusief optreden aan van zijn uitverkochte theatershow ‘Adem in, Adem uit’. Deze extra show staat gepland op 22 oktober in het nieuwe Luxor in Rotterdam en is een benefietvoorstelling voor de Stichting WakkerWordenWakkerWorden.

Myjer is ambassadeur van deze stichting die zich inzet tegen narcolepsie. Dit is een ernstige slaapaandoening met onbedwingbare slaapaanvallen, heftige nachtelijke hallucinaties, onverwachte spierverslappingen en nog veel meer ellende. Van dichtbij maakt Jochem mee hoeveel impact deze ziekte op iemands leven heeft. Zijn dochter Limoni (10) lijdt aan deze slaapstoornis.

Op de website van Stichting WakkerWordenWakkerWorden is al veel informatie te vinden over deze slaapstoornis. De stichting heeft fondsen nodig om de doelstelling, het financieren en bevorderen van (wetenschappelijk) onderzoek naar de oorzaken en de bestrijding van de aandoening narcolepsie, te realiseren. De website van de stichting zal later dit jaar uitgebreid worden met meer informatie.

“Nog één kans om de show Adem in, Adem uit live te zien”, roept Myjer. Hij voegt er direct aan toe: “Ja, ik weet het. De kaartjes zijn duur, duurder of heel duur. Maar alles is voor het goede doel. En het zijn echt de allerlaatste kaartjes die in de verkoop gaan”.

Vrijdag 11 oktober om twaalf uur start de verkoop voor deze benefietvoorstelling via deze link. 

Prijzen toegangskaarten:
* Rang 1+ €233,50 (alléén deze rang is inclusief een foto/knuffel met Jochem Myjer op het podium na afloop).
* Rang 1   €133,50
* Rang 2   €103,50
* Rang 3   €  73,50
* Rang 4   €  43,50

 

 

Delen

1 reactie

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline