(Foto: Wikipedia/ Chmee2).

Politie pakt vijftienjarige blower op na tip buurtbewoners

De politie heeft na een tip van buurtbewoners dinsdagmiddag een vijftienjarige jongen aangehouden tijdens het draaien van een joint bij winkelcentrum Lange Voort in Oegstgeest. Eerder deze week werd wijkagenten verteld dat er regelmatig jongeren bij het winkelcentrum worden gesignaleerd die tijdens hun schoolpauze softdrugs roken.

Toen de agenten dinsdag poolshoogte gingen nemen, bleek er inderdaad een groepje jongeren op de aangewezen locatie aanwezig. De aangehouden tiener had 4,3 gram hasj op zak en bleek na een speekseltest THC, de werkzame stof in hasj of wiet, in zijn bloed te hebben. Ook bleek hij voorwaardelijk vrij te zijn met als één van de voorwaarden dat hij geen drugs mocht gebruiken.

 

112 Sleutelstad Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×