Brandweer verwijdert gebroken takken Willem de Zwijgerlaan na stormschade

5

Na een melding over stormschade aan bomen op de Willem de Zwijgerlaan in Leiden, ter hoogte van het tankstation, kwam de gealarmeerde brandweer zondagmiddag ter plaatste. Met behulp van een ladderwagen zaagden enkele brandweerlieden de beschadigde takken af, om schade aan voorbijrijdende auto’s te voorkomen.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Delen

5 reacties

  1. Oke voor de simpele zieltjes die al gereageerd hebben: er staan stormschade, dat is schade als gevolg van harde wind of windstoten. Er was sprake van windstoten op diverse plekken in Leiden. Het woord ‘windstootschade’ of ‘hardewindschade’ is nu eenmaal niet erg gebruikelijk.

Over de auteur

Annan Verboom

Redacteur nieuwsredactie, cameraman en dj van De middag van Sleutelstad, De avond van Sleutelstad en De vrijdagavond van Sleutelstad.

Je bent nu offline