Wandelaars aangereden door scooterrijdster op viaduct A4

11

Twee wandelaars zijn zondagmiddag rond 13.30 uur op de Europaweg bij het viaduct over de A4 in Leiden door een scooterrijdster aangereden. Eén van de wandelaars, een man, kwam daardoor hard ten val op het wegdek. Met letsel in het gezicht is het slachtoffer naar het ziekenhuis vervoerd. Zijn echtgenote liep lichte verwondingen aan haar elleboog op en kon ter plaatse worden behandeld.

De scooterrijdster raakte lichtgewond aan haar been en werd door ambulancepersoneel nagekeken. Een tweede ambulance die met spoed ter plaatse kwam bleek uiteindelijk niet nodig.

Bij de aanrijding verloor de scooterrijdster een van haar Apple Airpods. Deze vloog van het viaduct naar beneden en belandde in de middenberm van de A4. Een motoragent heeft het kostbare ‘oortje’ opgehaald en bij de scooterrijdster teruggebracht.

 

Delen

11 reacties

  • J. van Gijzen op

   Is er ook niet. Alleen een fietspad. Van het begin af aan zo.
   Als voetganger ben je vogelvrij.
   Er is een vrij uitzicht, dus waarom de scooter de voetgangers aanreed?

   • Nicolette Hoef op

    Met slecht weer is het daar slecht fietsen/brommeren, je krijgt de regen en wind vol in je gezicht, wellicht heeft dit hiertoe bijgedragen. We zullen het waarschijnlijk nooit weten.

   • Aan het app-en? Gelukkig heeft de politie in ieder geval haar Air Pods kunnen redden …. Heeft ze zelf niks voor hoeven doen.

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline