(Foto's: Regio15).

Wandelaars aangereden door scooterrijdster op viaduct A4

Twee wandelaars zijn zondagmiddag rond 13.30 uur op de Europaweg bij het viaduct over de A4 in Leiden door een scooterrijdster aangereden. Eén van de wandelaars, een man, kwam daardoor hard ten val op het wegdek. Met letsel in het gezicht is het slachtoffer naar het ziekenhuis vervoerd. Zijn echtgenote liep lichte verwondingen aan haar elleboog op en kon ter plaatse worden behandeld.

De scooterrijdster raakte lichtgewond aan haar been en werd door ambulancepersoneel nagekeken. Een tweede ambulance die met spoed ter plaatse kwam bleek uiteindelijk niet nodig.

Bij de aanrijding verloor de scooterrijdster een van haar Apple Airpods. Deze vloog van het viaduct naar beneden en belandde in de middenberm van de A4. Een motoragent heeft het kostbare ‘oortje’ opgehaald en bij de scooterrijdster teruggebracht.

 

112 Sleutelstad Leiden Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×