Bestelwagen rijdt zich vast tegen dakgoot

7

Een bestelwagen heeft zich donderdagmiddag vastgereden tegen de dakgoot van een hoekwoning aan de Vliet in Leiden. De bestelwagen wilde vanuit de Bakkersteeg de Vliet opdraaien, maar de chauffeur nam de bocht te krap.

Deze diashow vereist JavaScript.

De brandweer werd erbij gehaald en heeft zowel het gat dat in de vrachtwagen was ontstaan iets groter gemaakt en ook een stuk van de dakgoot afgezaagd. Vervolgens kon de brandweer de vrachtwagen voorzichtig wegrijden.

Delen

7 reacties

   • Daar hebbie hem weer op

    ach , al had die bocht nog 4 meter ruimer geweest , dan nog , met een paar keer steken…misschien. Dit was bij voorbaat kansloos. Bovendien als je dan toch zo eigenwijs bent het te proberen. Hou t dan in de gaten met je spiegels.

    Deze keer is de titel Sukkel wel op zn plaats hoor

 1. Wat nodig is is een overlaadstation buiten de stad; overladen naar kleine bestellers zodat alle vrachtverkeer (plus die veel te grote “bestelbussen”) niet langer de stad in mogen. En met “de stad” bedoel ik ook de oudere woonwijken buiten de singels.

Laat een reactie achter

Je bent nu offline