41e Beatlesbeurs Beat-Meet door jong en oud bezocht

3

Ruim 49 jaar na het uit elkaar gaan van de Beatles blijft de band nog steeds populair. Franck Leenheer organiseerde afgelopen zaterdag voor de 41e keer zijn Beat-Meet in Scheltema. Deze enige jaarlijkse Nederlandse Beatles beurs werd ook dit jaar weer bezocht door een paar honderd verzamelaars en fans. Het viel op dat er de laatste jaren, behalve ouderen ook steeds meer jonge mensen op de beurs afkomen. Beatleskenners Anne Hurenkamp en Jan Cees ter Brugge gaven gaven een mini college over Abbey Road. Schrijver Markus den Boer verkocht en signeerde zijn nieuwste boek over Paul McCartney. Het duo Xavier Baudet & Andrew Vroomans speelde bijna het volledige repertoire van de Beatles. Veel verzamelaars en fans vonden weer iets wat ze net nog in hun verzameling misten en gingen met een tevreden gevoel naar huis.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

3 reacties

    • Wanneer is de volgende Beat meet? Kan iedereen een kraam huren … en zo ja wat zijn de daaraan verbonden kosten ?
      Ik maak onder andere Beatles schilderijen.
      Graag hoor ik van u.

    • Iedereen in Leiden en omgeving weet dat Scheltema is Leiden is. Hou toch eens op Allert Goossens!

Over de auteur

Emile Van Aelst

Freelance fotograaf, redacteur en columnist bij Sleutelstad, Leidsch Dagblad en Leidse Glibber.

Je bent nu offline