Bokbier seizoen begonnen, Brand bier kwam de Herfstbok bezorgen bij de kroegen

7

Aan het begin van de herfst wordt ook traditioneel het Bokbierseizoen geopend.Vrijdag gingen de horecavertegenwoordigers van Brand’s Bokbier het eerste vaatje langs brengen bij hun klanten. Met paard en wagen trokken zij door de stad om bij Barrera, Het Stadsbrouwhuis, Scarlatti, The Duke, Van der Werff en Lemmy’s symbolisch het eerste vaatje aan te bieden. Alle gasten in de horecagelegenheden werden getrakteerd op een heerlijk glas Bokbier.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

7 reacties

  1. Dat ziet er leuk uit. Jammer dat die vieze hopsmaak ook gewoon in dat bokbier aanwezig is. Geef mij maar liever een glas rode wijn of een oude port. Verder drink ik niet veel, iets wat van veel bierdrinkers niet gezegd kan worden.

  2. Er word teveel van alle soorten alcohol gedronken, het is de enigste legale hard drug.
    Maar het zijn toch vooral de studentenvrinden van Mohammed die zich te buiten gaan aan overmatig biergebruik.
    Ik lust het trouwens ook niet, bitter spul/

    • Over vooroordelen gesproken! Alsof alle studenten hetzelfde zijn. Zelf drink in alleen single malts, bijvoorbeeld.

Over de auteur

Emile Van Aelst

Freelance fotograaf, redacteur en columnist bij Sleutelstad, Leidsch Dagblad en Leidse Glibber.

Je bent nu offline