Hester van Kruijssen (rechts) keert terug in de Leidse gemeenteraad. (Foto: Chris de Waard).

Hester van Kruijssen nieuw raadslid voor GroenLinks Leiden

Ashley North, die afgelopen donderdag wethouder werd voor GroenLinks Leiden, wordt in de gemeenteraad opgevolgd door Hester van Kruijssen. “De Leidse GroenLinks-fractie is blij met het besluit van Hester om de opvolging van raadslid Ashley North in de fractie te vervullen,” zo laat de partij weten. In de raadsvergadering van 12 november is de officiĆ«le benoeming.

Hester van Kruijssen is tussen mei en september 2018 al enkele maanden raadslid geweest als invaller voor Emma van Bree die met zwangerschapsverlof ging. Ze neemt voorlopig de portefeuille Werk en Inkomen over. “Door haar werkervaring als sociaal cultureel werker voelt ze zich vertrouwd met deze portefeuille.”

Van Kruijssen zelf laat weten erg veel zin in het raadswerk te hebben. “Ik vind het erg leuk om met deze fractie te mogen samenwerken aan een socialer Leiden.”

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×