Politie Leiden doet getuigenoproep wegens mishandeling in Breestraat

6

Op de Breestraat in Leiden heeft in de nacht van zaterdag op zondag 04.20 uur een zware mishandeling plaatsgevonden. Dat gebeurde ter hoogte van het stadhuis. Door ingrijpen van een groepje vrouwen is waarschijnlijk erger voorkomen.

“Deze vrouwen zijn voor ons waardevolle getuigen die wij graag willen spreken,” zo laat de politie weten. Wie zichzelf in dit verhaal herkent of weet wie de betrokken vrouwen zijn, wordt gevraagd zich bij de politie te melden. Dat kan via 0900-8844 onder vermelding van het kenmerk 2019285359. Even langs het politiebureau aan de Langegracht 11 komen, kan ook. 

Delen

6 reacties

    • Fits dacht dat het buienlands is, maar ik denk dat we de bij de reactie van Wim zelf de woorden in de juiste volgorde moeten zetten……

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline