(Foto's: J.P. Kranenburg).

Leiderdorp in de ban van Halloween

Nog een paar duistere nachtjes slapen en dan is het officieel Halloween, maar op veel plekken werd het griezelfeest al dit afgelopen weekeinde gevierd. In Leiderdorp bijvoorbeeld waar DC Dance en de Wagenmaker flink uitpakten.

Zombies in griezeldoolhof bij DC Dance
Dansschool DC Dance had aan de Rietschans een heus spookhuis ingericht, inclusief een griezeldoolhof. Bezoekers hadden daar wel een sterke maag nodig om alle geesten, vampiers en horrorclowns aan te kunnen. Ook waren er zombies die zich te goed deden aan de ingewanden van hun slachtoffers.

Kinderhalloween bij de Wagenmaker
Voor de jongere kinderen was door een groep bewoners van de Wagenmaker een halloweenfeest georganiseerd met naast een schminktafel ook de nodige spelletjes, een disco, een waarzegster een grabbelton en snoepjes. Dansers van de Rode Sneakerz vertoonden een halloweendans.

Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×