(Foto: Facebook Duurzame Huizen Route).

Zaterdag open huis tijdens Duurzame Huizen Route in Leiden

Een groot aantal Leidse woningen wordt gedurende twee zaterdagen, 2 en 9 november, door de bewoners opengesteld tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route. Dat is een landelijke initiatief voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaam wonen. De gemeente Leiden moedigt de inwoners aan om duurzamer te leven en te wonen, Wethouder Duurzame Verstedelijking Fleur Spijker bezoekt daarom zaterdag twee duurzame huizen. In de Merenwijk en Leiden-Noord.

Deze en andere woningen in Leiden zijn open voor belangstellenden die inspiratie op willen doen om hun eigen huis te verduurzamen. Deelnemende bewoners van duurzame woningen leiden de bezoekers rond in hun duurzaam aangepaste woning, delen hun ervaringen van het verduurzamingsproces en beantwoorden allerlei vragen van bezoekers die betrekking hebben op het verduurzamen van een woning.

Tijdens de huizenroute is het mogelijk meerdere huizen te bezoeken en kennis uit te wisselen. Een lijst met deelnemende woningen is te vinden op de website van de Duurzame Huizen Route. Inschrijven voor een bezoek is gewenst. Bij de deelnemende huizen wordt vermeld of er deskundigen aanwezig zijn.

 

Duurzaamheid Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×