(Festival poster).

Eerste namen jubileumeditie festival 'Peel Slowly and See' 2020 bekend gemaakt

De tiende editie van het festival ‘Peel Slowly and See’ wordt op zaterdag 22 februari op de podia van Gebr. de Nobel en Scheltema georganiseerd. Het festival, dat zich kenmerkt door verrassende en tegendraadse acts uit binnen- en buitenland maakte vandaag de vier eerste namen voor 2020 bekend.

Als eerste komt de Vlaamse band Isbells naar Leiden. De band van Ga√ętan Vanderwoude bracht begin dit jaar hun vijfde album uit getiteld ‘Sosei’. De Afghaanse zangeres Elaha Soroor en het bekroonde muziekcollectief Kefaya uit Londen bundelen hun krachten voor een frisse en levendige kijk op Afghaanse volksmuziek. De sensatie uit de Belgische underground is Ottla en dat is de nieuwste uitlaatklep van gitarist Bert Dockx. De vierde naam die bekend gemaakt werd is van het speelse Amsterdamse collectief Personal Trainer.

Het festival ‘Peel Slowly and See’ programmeert in totaal twaalf bands in de muziektempel¬† in de Leidse Marktsteeg. Kaarten voor het festival zijn vanaf vandaag te koop via de website van het festival.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×