(Foto: Politie).

Man met witte bodywarmer gezocht voor mishandeling in Leiden

Tijdens Leidens Ontzet is een 21-jarige man mishandeld door een groep mannen. Er zijn al vier personen aangehouden, maar er wordt nog één man gezocht. Hij gebruikte veel geweld en gooide een fiets naar het slachtoffer en zijn vriendin. Beelden van de mishandeling werden dinsdagavond in het opsporingsprogramma ‘Team West’ van mediapartner Omroep West getoond.

Fragment uit het opsporingsprogramma ‘Team West’ van Omroep West. Het volledige programma is hier te bekijken.

Het 21-jarige slachtoffer liep op donderdag 3 oktober rond 23.15 uur samen met zijn vriendin over het Gangetje in het centrum van Leiden. Ter hoogte van de Breestraat passeerden ze een groepje. Daarbij werd er iets geroepen naar de vriendin van het latere slachtoffer. Toen de man hier iets van zei, werd hij meteen geschopt, geslagen en naar de grond gewerkt door een groep mannen. Ook werd er een fiets naar hem gegooid.

Het slachtoffer brak bij de mishandeling zijn neus en jukbeen. Verder zat zijn hele lichaam onder de blauwe plekken en kneuzingen. Op de beelden van de mishandeling is een man te zien die nog wordt gezocht. Hij draagt een witte bodywarmer. Omdat hij onderdeel was van een grotere groep, denkt de politie dat er mensen moeten zijn die weten wie de nog gezochte man is.

Herkent u hem?
Bel de opsporingstiplijn van de politie: 0800-6070
Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000
Of vul het digitale tipformulier in op politie.nl of Meld Misdaad Anoniem

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×