(Foto: Chris de Waard).

Dit weekend zijn de Zijlbrug en N11 afgesloten door werkzaamheden

De Zijlbrug op de grens van Leiden en Leiderdorp is vanaf vrijdagavond 22.00 uur tot en met maandag 11 november 06.00 uur volledig afgesloten voor al het doorgaande verkeer. De brug wordt ook niet bediend voor scheepvaart. De provincie Zuid-Holland heeft al eerder de elektrische en mechanische installaties van de brug vervangen. Dit weekend wordt de volledige installatie uitgebreid getest.

Op de N11 tussen de Burgemeester Smeetsweg bij Zoeterwoude en de aansluiting met de N207 worden van vrijdagavond 21.00 uur tot en met zaterdag 12.00 uur in beide richtingen werkzaamheden uitgevoerd. Door de onderhoudswerkzaamheden te clusteren tijdens een algehele afsluiting kan er volgens Rijkswaterstaat veiliger en efficiƫnter worden gewerkt. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de A4 en A12, het regionale verkeer wordt omgeleid via de N207 en N209. Lokaal zal het verkeer rekening moeten houden met de afgesloten Hoge Rijndijk tussen Zoeterwoude en Hazerswoude.

Leiden Leiderdorp Maatschappij Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×