Sinterklaasintocht in Leiden: KIJK LIVE MEE

5

Rond het middaguur is ook in Leiden de pakjesboot van Sint Nicolaas aangekomen. De boot legde om 12.00 uur aan bij de Beestenmarkt waar een plein vol zingende kinderen hem samen met burgemeester Lenferink welkom heette. De Sint wordt dit jaar bij de officiële intocht vergezeld door uitsluitend roetveegpieten.

Sleutelstad zendt de aankomst van de Sint in Leiden vanaf 12.00 uur live uit.

Sinterklaas is weer in Leiden. (video: Annan Verboom).

Delen

5 reacties

  1. Noortje Henzen op

    Is het mogelijk dat de filmer een cursus opnames maken gaat volgen. Wij genieten van de Sinterklaas uitzending maar misschien de camera iets stiller houden. Dank voor jullie inzet!

        • Je moet je kanker bek houwe met je oprotten met die zwarte!!! Ben zelf een donkere geboren en getogen Lêijûnaar die ook alleen maar zwarte Piet wilt net als de meeste donkere Nederlanders die het geen fuck interesseert!! Maar door uitspraken zoals die jij uit of spreekkoren van hooligans richting donkere spelers omdat het zwart tegen wit lijkt te worden zet je mensen zoals ik wel aan het denken rare mafklapper die je der bent!! Vond het sinterklaas feest inclusief de enige echte zwarte Piet altijd geweldig maar mensen zoals ik worden nu gewoon meegezongen door die hele heksenjacht die er omheen ontstaat!!

Laat een reactie achter

Je bent nu offline