Jozef en Maria mogen natuurlijk niet ontbreken bij de kerstreis. (Archieffoto: Robbert Beurse).

Iedereen is welkom bij kerstreis Swetterhage

Traditioneel organiseert woon- en leefgemeenschap Swetterhage op de tweede woensdag in december een kerstreis op hun terrein in Zoeterwoude. “De Kerstreis, die dit jaar op 11 december wordt georganiseerd, is een wandelend avontuur op de plek waar 320 mensen met een verstandelijke beperking wonen en werken”, stelt organisator Annabel van Gageldonk.

Tijdens de wandeling, waar naast cliënten ook jaarlijks veel inwoners van Zoeterwoude aan deelnemen, wordt het kerstverhaal verteld met zang, muziek, toneel en figuranten. De reis start tussen 17.00 en 19.30 uur aan de Witrikweide (Zoeterwoude-Dorp) bij Parkeerplaats P1.

Na de kerstreis, waaraan gratis deelgenomen mag worden, is het mogelijk om de kleurrijke kerstmarkt te bezoeken en een drankje te drinken in de Herberg. Voor koffie, thee, chocolademelk en glühwein wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×