Kerstreis Swetterhage druk bezocht

2

Woensdagavond was de traditionele Kerstreis van Swetterhage in Zoeterwoude. Bewoners, deelnemers, inwoners van Zoeterwoude, iedereen was welkom om al wandelend over het terrein als het ware op reis te gaan door het Kerstverhaal. Omgeven met zang, muziek en allerhande figuranten werd het verhaal van de geboorte van Jezus verteld.

Enkele honderden bezoekers startten tussen 17:00-19:30 uur met hun kerstreis vanaf de Witrikweide (bij Parkeerplaats P1) in Zoeterwoude-Dorp. Via een verlicht pad eindigde de tocht op de kerstmarkt waar van alles te eten, drinken en te koop was. De opbrengst van de markt zal gebruikt worden voor de bouw van de Hundertwassertoren.
Het Wensenfonds Swetterhage en Kiwanis maakten de kerstreis mogelijk. Deelname was gratis.

Delen
Leiden Culinair

2 reacties

  1. Annabel van Gageldonk op

    Wat een mooi artikel (& foto’s) over de Kerstreis op Swetterhage. Het was weer een feestje. Dank voor jullie aandacht hiervoor. Groet, Annabel (Gemiva)

Over de auteur

Robbert Beurse

Verslaggever en inwoner van Zoeterwoude. Maakt radio in de Leidse regio sinds 1995.

Je bent nu offline