Abdelhaq Jermoumi nieuwe fractievoorzitter PvdA Leiden

15

De Leidse PvdA-fractie heeft gisteravond tijdens de wekelijkse fractievergadering afscheid genomen van Gijs Holla. Holla was de afgelopen jaren fractievoorzitter, maar verlaat tijdens de raadsvergadering van vanavond de Leidse politiek. Hij wordt centrummanager bij het Centrummanagement Leiden. Holla wordt als voorzitter van de fractie opgevolgd door Abdelhaq Jermoumi die tot nu toe vice-fractievoorzitter was.

Raadslid Tiny Klever is door de overige fractieleden gekozen als vice-fractievoorzitter van de PvdA Leiden.

Delen

15 reacties

 1. F.P. Vries De

  Ze heeft geen gevoel voor humor, net als haar broer, maar in het veld een zielige persoon op sociaal gebied. Jammer hoor zo veel gepresenteerd. 🙄😓

 2. Beste Abdelhaq Jermoumi, Gefeliciteerd.

  Op 20 februari 2016, 19:15 schreef je op deze site, o.a.:
  “We hebben het over 3e en 4e generatie jongeren die zich misdragen. Daar wil ik dus iets aan doen, want ook ik zie veel organisaties al decennia ploeteren en daarom mijn idee om sommige dingen anders te doen.”

  En? Denk je dat het je gelukt is of ga je daar nu aan werken? Hopelijk kan je je partijgenoten ervan overtuigen, dat ze jou daar moeten bij staan.

  Overigens, we hebben nog een afspraak bij Een Goede Buur – Noord in Het Gebouw.
  Woensdag ochtend 9-11 of donderdag middag 13-15 (daarvoor van 11:45 tot 12:45 wandelen we een uurtje door de wijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline