Fietsster geschept bij oversteekplaats Willem de Zwijgerlaan

10

Op de Willem de Zwijgerlaan ter hoogte van de Fit For Free in Leiden is gisteren rond 17.40 uur een fietsster op de oversteekplaats door een personenauto aangereden. De fietsster is door ambulancepersoneel gecontroleerd maar hoefde niet te worden vervoerd naar het ziekenhuis. Er is enige materiële schade aan zowel de fiets als de auto. De politie heeft enige tijd één rijstrook bij de oversteekplaats afgezet.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Delen

10 reacties

  1. als het oranje is is het een waarschuwingslicht (uitkijken!), geen stoplicht; een stoplicht is nl rood.

    • Oranje licht (in de wet staat ‘geel licht’) betekent stop. Alleen als je het licht zo dicht genaderd bent dat je redelijkerwijs niet meer kunt stoppen, mag je doorrijde. Rood dat kennen de meeste fietsers niet maar dat betekent stoppen

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline