Leiden gaat samenwerken met Meld Misdaad Anoniem tegen ondermijning

Leiden gaat samenwerken met Meld Misdaad Anoniem. Burgemeester Henri Lenferink en Marc Janssen van Meld Misdaad Anoniem tekenen daarvoor volgende week woensdag een convenant. De gemeente Leiden ontvangt vanaf dat moment meldingen over verdachte situaties of criminele activiteiten in Leiden die via het meldpunt worden gedaan. De samenwerking versterkt de positie van de gemeente in de aanpak van ondermijning.
Door de samenwerking kan sneller verband worden gelegd tussen de anonieme meldingen en voor de gemeente beschikbare informatie. Het aanpakken van ondermijnende criminaliteit is één van de prioriteiten in het collegeakkoord en het Integraal Veiligheidsplan 2019-2022 van Leiden.
112 Sleutelstad Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×