(Foto: PR).

Coca-Cola kersttruck bezoekt Leiden

De bekende Coca-Cola kersttruck komt naar Leiden. Sinds enkele jaren maakt deze kersttruck een tour door Nederland en dit jaar stopt de bus ook in de Sleutelstad. Dat wordt dit jaar bovendien gekoppeld aan een nieuwe boodschap: zet de verschillen opzij en ga samen aan tafel om het bijzondere moment van verbondenheid met elkaar te delen. Op dinsdag 17 december is de kersttruck te vinden op de Nieuwe Rijn.

Door het Rode Kruis te steunen, moedigt Coca-Cola de boodschap aan. Bezoekers van de kersttruck kunnen kerstsokken of cadeaupapier halen. In ruil daarvoor dienen zij een donatie te geven aan het Rode Kruis. Tijdens het bezoek zorgen vrijwilligers van de Welcome App voor zelfgemaakte hapjes.

 

 

 

 

 

 

 


‘What we share is stronger’

De kerstcampagne van Coca-Cola staat dit jaar in het teken van het motto ‘What we share is stronger’. Het gaat erom dat verbondenheid sterker is dan verdeeldheid. Coca-Cola nodigt met deze campagne wereldwijd mensen uit om het goede in anderen te zien. De focus ligt op gelijkenissen; verschillen en vooroordelen dienen opzij gezet te worden.

Samenwerkingen Coca-Cola
Al ruim honderd jaar zijn Coca-Cola en het Rode Kruis met elkaar verbonden. De opbrengsten voor het Rode Kruis gaan rechtstreeks naar hulpactiviteiten om mensen in nood te redden. Ook werkt Coca-Cola samen met Welcome App. Deze app is bedoeld om nieuwkomers zich sneller thuis te laten voelen in Nederland. Dit wordt gedaan door de nieuwkomers te verbinden met lokale organisaties. 

Praktische informatie
Op dinsdag 17 december is de kersttruck te vinden op de Nieuwe Rijn in Leiden. Naast Leiden stopt de kersttruck ook in Den Haag. In Den Haag is de kersttruck te bezoeken op vrijdag 20 december, bij de Bijenkorf.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×