(Foto's: Regio15).

Brandweer rukt uit voor 'stormschade' aan pand Rooseveltstraat

De vrij krachtige wind (kracht vijf) zorgde vanmiddag bij een nieuwbouw pand aan de Rooseveltstraat voor rondvliegend bouwmateriaal. Meerdere dikke blokken schuim zijn van de bouwsteiger naar beneden gevallen. De gealarmeerde brandweer is met behulp van de ladderwagen de steiger opgegaan en heeft het overige materiaal provisorisch vastgezet.

De eveneens gealarmeerde aannemer van het pand heeft vervolgens met snel opgeroepen werklieden al het bouwmateriaal op de steiger gecontroleerd en indien nodig beter vastgezet. Tijdens de inzet van de brandweer was de Rooseveltstraat afgesloten voor het verkeer.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×