Traditionele Kerstloop bij voetbalvereniging Meerburg op Tweede Kerstdag

De Kerstloop,voorheen bekend als de Kerstcross, vindt dit jaar voor de 46e keer plaats bij voetbalvereniging Meerburg in Zoeterwoude. Het startschot wordt op 26 december om 13.00 uur gegeven. De Kerstloop is één van de oudste lopen uit de regio.

Er zijn drie afstanden te lopen: 5 kilometer, 10 kilometer en de gezinsloop van 2,5 kilometer. Voor de winnaars op elk niveau zijn er geldprijzen en voor elke winnaar is er per categorie een beker te winnen. Ook ligt er bij de finish een aandenken klaar voor iedere deelnemer.

Inschrijven kan al vanaf 12.00 uur. Kleedkamers met warme douches zijn beschikbaar. Kosten voor deelname voor de jeugd is 2,40 euro en vanaf 18 jaar betalen deelnemers 4,00 euro.

Sport Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×