(Foto's: Regio15).

Fietser komt om bij ongeval in Leiderdorp

Een fietser is afgelopen nacht rond 00.40 uur om het leven gekomen toen hij met zijn fiets in het water van een sloot langs de Engelendaal terecht kwam. Een voorbijganger ontdekte het slachtoffer na het aantreffen van diens fiets langs de waterkant. De gealarmeerde hulpdiensten waren snel ter plaatse en haalde het slachtoffer op het droge. Daarna is direct begonnen met reanimeren, maar dat mocht niet meer baten. Het slachtoffer is ter plaatse overleden. De politie heeft de plek waar de fietser te water is geraakt afgezet voor sporenonderzoek, maar heeft geen aanwijzingen gevonden voor een misdrijf.

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×