(Foto: archief Goals4Life).

Goals4Life: begeleiding bij fitheid, techniek en huiswerk

Goede voornemens hoeven niet te wachten tot de eerste dag van het jaar. Sportcoach Nino Poulina vindt dat je elke dag van het jaar kan beginnen met werken aan je conditie en je techniek. En voor kinderen komt daar ook nog huiswerkbegeleiding bij. Maar Poulina’s Goals4Life is er voor iedereen.

Poulina’s sportbedrijf biedt een breed scala aan activiteiten om fit te blijven. In de winterstop komen er voetballers uit de wijde omtrek om extra te trainen en in vorm te blijven buiten de wedstrijden om. Verder zijn er allerlei fitnessmogelijkheden voor tieners en volwassenen en er is huiswerkbegeleiding plus sport voor kinderen vanaf zes jaar. “Eerst een uurtje huiswerk en daarna voetballen, want andersom lukt niet”, vertelt Poulina. “Voor de huiswerkbegeleiding heb ik een aantal studenten die de kinderen kunnen begeleiden.”

De sport na het huiswerk gaat iets verder dan alleen bewegen. Poulina geeft ook extra techniek- en vaardigheidslessen. “Passeerbewegingen, aannames, controleren van de bal. Alles wat het spelletje zo leuk maakt. End an veel herhalen. Oefenen is de basis van alles.”

Poulina heeft met zijn Goals4Life onderdak gevonden bij – inmiddels honderdjarige – voetbalvereniging Lugdunum, maar het is zeker niet exclusief voor voetballers. “Er komen ook kinderen die alleen huiswerkbegeleiding krijgen en die gaan na dat uurtje gewoon naar huis.”


Sport071-presentator Gerry van Bakel met coach Nino Poulina over Goals4Life.

Wie meer wil weten over Nino Poulina’s Goals4Life kan terecht op de website van Goals4Life.

 

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×