(Foto: Bob Bronshoff).

Jochem Myjer's 'Adem in Adem uit' nieuwjaarsdag bij SBS6

Bijna een jaar lang stond de Leidse komiek Jochem Myjer avond aan avond op de planken van een uitverkocht Carré met zijn voorstelling Adem in Adem uit. Woensdagavond heeft heel Nederland de kans op de voorstelling te zien. Dan zendt SBS6 een registratie van de show vanuit Carré uit. “Zeg het voort, zeg het voort! Zo benieuwd wat jullie er van gaan vinden”, zegt Jochem op zijn Facebook-pagina.

Jochem Myjer’s show is woensdagavond om 20.30 uur te zien bij SBS6.

In oktober haalde Myjer nog honderdduizend euro op met een benefietvoorstelling van Adem in Adem uit. Het geld is gestemd voor de stichting Wakker Worden Wakker Worden waarvan Myjer ambassadeur is. De stichting zet zich in voor de behandeling van de slaapstoornis narcolepsie. Een aandoening waar ook zijn eigen dochter aan lijdt.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×