Kaas uit Zoeterwoude op Grüne Woche in Berlijn

3

De Boeren Goudse Oplegkaas van Kaasboerderij Captein uit Zoeterwoude-Dorp is volgende week te proeven in Berlijn tijdens de Grüne Woche. In de stand ‘Taste the Dutch Masters’ worden Nederlandse streekproducten gepromoot, waaronder de kaas uit Zoeterwoude. Vrijdag 17 en zaterdag 18 januari zal kaasboer Frank Captein zijn oplegkaas persoonlijk uitdelen aan de bezoekers.

In totaal worden zo’n dertig ‘Dutch Masters’ en hun streekproducten gepresenteerd. “Dutch Masters zijn producenten van streekproducten die kennis van culinaire historie combineren met hart voor het landschap én een uitmuntende smaak”, meldt Slow Food, een van de initiatiefnemers van ‘Taste the Dutch Masters’.

Delen

3 reacties

 1. De kaas van Captein
  uit de Hollandse polder
  is bijzonder fijn.
  Dat is echt geen kolder.
  Maar dat Engels in Duitsland
  op de Berlijnse Grüne Woche
  getuigt van weinig verstand.
  Het is ronduit mesjogge.

Over de auteur

Robbert Beurse

Verslaggever en inwoner van Zoeterwoude. Maakt radio in de Leidse regio sinds 1995.

Je bent nu offline