Op de boerderij aan de Weipoortseweg 29b in Zoeterwoude verkoopt de familie Captein hun kaas. (Archieffoto).

Kaas uit Zoeterwoude op Grüne Woche in Berlijn

De Boeren Goudse Oplegkaas van Kaasboerderij Captein uit Zoeterwoude-Dorp is volgende week te proeven in Berlijn tijdens de Grüne Woche. In de stand ‘Taste the Dutch Masters’ worden Nederlandse streekproducten gepromoot, waaronder de kaas uit Zoeterwoude. Vrijdag 17 en zaterdag 18 januari zal kaasboer Frank Captein zijn oplegkaas persoonlijk uitdelen aan de bezoekers.

In totaal worden zo’n dertig ‘Dutch Masters’ en hun streekproducten gepresenteerd. “Dutch Masters zijn producenten van streekproducten die kennis van culinaire historie combineren met hart voor het landschap én een uitmuntende smaak”, meldt Slow Food, een van de initiatiefnemers van ‘Taste the Dutch Masters’.

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×