(Foto's: Regio15).

Personenauto en bestelbus van boodschappenbezorger botsen

Op de kruising van de Beekforel met Purperforel in Leiden zijn omstreeks 20.45 uur een personenauto en een bestelbus met elkaar in aanrijding gekomen. Bij de aanrijding werd ook een geparkeerd voertuig door de personenauto geramd.

De bestuurder van de zwarte Mercedes is door ambulancepersoneel uit de auto gehaald. Het slachtoffer is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De impact van de aanrijding heeft bij zowel de bestelbus als de personenauto de airbags geactiveerd. De schade aan de betrokken voertuigen is aanzienlijk. Het is niet duidelijk wat de oorzaak van de aanrijding is.

Een politieberger heeft de personenauto en de bestelbus voor verder onderzoek meegenomen. Door het incident zijn mogelijk enkele bestelde boodschappen later dan afgesproken thuisbezorgd.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×