( Foto's: Emile van Aelst )

Walenkamp-award tijdens CDA Nieuwjaarsreceptie uitgereikt aan vrijwilligers R.K. Zorgcentrum Roomburgh

Voor het achtste jaar werd tijdens de CDA Leiden Nieuwjaarsreceptie de Walenkamp-award uitgereikt. De prijs wordt elk jaar uitgereikt aan personen of organisaties die zich onderscheiden door op een bijzondere manier bij te dragen aan het welzijn in Leiden. Dit jaar ging de prijs naar de vrijwilligers van R.K. Zorgcentrum Roomburgh. Zij staan dagelijks klaar om de bewoners op allerlei manieren te ondersteunen, bijvoorbeeld door middel van het organiseren van activiteiten en uitstapjes, maar ook door vervoer naar het ziekenhuis of het bieden van een luisterend oor.


Reanne van Kleef in gesprek met fractievoorzitter Joost Bleijie van CDA Leiden en vrijwilligerscoördinator Willeke Wieman van Zorgcentrum Roomburgh over de Walenkamp-Award.

De award is vernoemd naar voormalig CDA wethouder Joop Walenkamp (1949-1997). Met deze prijs wil het CDA het gedachtegoed eren van Walenkamp die bekend stond als wethouder die ijverde voor het welzijn van de stad en haar inwoners en vaak op creatieve manieren oplossingen voor grote vraagstukken wist te vinden.

Leiden Maatschappij Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×