(Foto's: Marja van Tilburg).

ZZ Leiden door in beker na winst in laatste twee seconden

Zorg en Zekerheid Leiden Basketball heeft gisteren in de vierde ronde in het bekertoernooi aartsrivaal Den Bosch met 89-92 verslagen. De winst werd binnengesleept door een driepunter van Tayler Persons, slechts twee seconden voor het einde. Donderdag speelt ZZ Leiden tegen Landstede Hamers in de kwartfinale van de Basketball Cup.

ZZ Leiden leek op weg naar een makkelijke overwinning. In het eerste kwart namen de Leidenaren een voorsprong van tien punten: 19-29. In het tweede kwart ging het juist de kant van Heroes Den Bosch op: 51-41. Na de pauze liepen de Bosschenaren zelfs uit naar 66-50. Zorg en Zekerheid Leiden kwam toch nog terug in de wedstrijd, met de late overwinning als slotstuk.

Lees het wedstrijdverslag op de website van ZZ leiden.


Rolf Marselis in gesprek met ZZ Leiden coach Rolf Franke en spelers Tayler Persons en Merijn Ververs. 

 

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×