(Foto's: Regio15).

Brandweer onderzoekt plotselinge rookontwikkeling in keuken Chinees restaurant

Een medewerkster van Chinees restaurant ‘De Chinese Muur’ in winkelcentrum Winkelhof ontdekte vanavond een mogelijke keukenbrand. De brandweer is met spoed met een tankspuitauto en autoladder naar het Leiderdorpse restaurant gereden. Er is geen brandhaard gevonden. Bij controle van het dak is gesmolten dakleer aangetroffen. Volgens de bevelvoerder is het beschadigde dakleer niet veroorzaakt door het incident. De oorzaak van de rookontwikkeling is niet bekend. Wel heeft de brandweer geadviseerd om de ventilatie- en afzuiginstallatie door een professioneel bedrijf te laten nakijken. Op het moment van het ontstaan van de rookontwikkeling waren er geen klanten aanwezig in het restaurant.

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×