(Foto: Schaatshal Leiden).

IJsvrij voor de jeugd in Schaatshal Leiden tijdens onderwijsstaking

Schaatshal Leiden biedt een vervangend programma voor de jeugd tijdens de nationale onderwijsstaking op 30 en 31 januari. De leden van FNV in het basis en voortgezet onderwijs leggen dan het werk neer. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen op die dagen vaan 2,50 euro schaatsen. Ook oudere schaatserszijn welkom.

Op donderdag 30 januari is de Schaatshal open van 10.30 tot 15.00 uur en op vrijdag 31 januari van 10.30 tot 12.30 uur.

De staking is al de vierde grote onderwijsstaking sinds de laatste Tweede Kamerverkiezingen. Met de staking wordt er aandacht gevraagd voor de hoge werkdruk in het onderwijs. “De nood in het onderwijs is alleen maar toegenomen. De werkdruk loopt op en de kwaliteit van het onderwijs staat onder druk. Er zijn structurele oplossingen nodig. Zo lang die er niet zijn blijven wij structureel actievoeren”, laat FNV weten.

Advertentie

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×