Vrachtwagen rijdt vrouw aan op Rooseveltstraat

38

Een oudere vrouw is vanmorgen aangereden door een vrachtwagen. Dat gebeurde op de Rooseveltstraat waar de vrachtwagenchauffeur met zijn vrachtwagen uit een uitrit kwam rijden. Hij zag de voetganger daarbij over het hoofd. De vrouw is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De chauffeur kwam met de schrik vrij.

Delen

38 reacties

  1. Jeroen Windmeijer

    Het is echt een wonder dat daar niet dagelijks mensen worden aangereden! Totaal onoverzichtelijk met die gekke parkeerterreinen en die bedrijventerreinen aan weerszijden. Als fietser moet je goed opletten en als automobilist ook.

  2. Gianna Franken - Verstraten

    Moet gewoon aangepakt worden! Het is daar als automobilist niet te overzien door al het verkeer En kwetsbare fietsers voor naast en achter je terwijl je al met zo veel rekening moet houden! En dan nog eens zo veel vrachtverkeer ook🤦‍♀️ logisch natuurlijk met zo veel bedrijven maar heel gevaarlijk

  3. Leiden is een verkeersonveilige stad. RTL heeft 29 blackspots in Leiden geteld (dat zijn kruispunten met abnormaal veel botsingen). De Rozenveldstraat met de vele in- en uitritten voor bedrijven kan daar aan worden toegevoegd.

Laat een reactie achter

Je bent nu offline