McDonald’s Rooseveltstraat mag langer open; maar doet dat nog niet

10

Het restaurant en de McDrive van McDonald’s aan de Rooseveltstraat mogen de komende jaren tot 4.00 uur ’s nachts openblijven. Dat heeft burgemeester Lenferink besloten. Het restaurant gaat daar in de toekomst wel gebruik van maken maar nog niet op korte termijn. “Op dit moment worden de openingstijden nog niet verruimd naar 04.00 uur”, meldt franchisenemer Walther Jacobs.

De verruimde openingstijden zijn overigens wel aan voorwaarden gebonden. Als er overlast ontstaat in het restaurant of in de omgeving, kan de ontheffing op de openingstijden ook weer worden ingetrokken. Ook veranderende omstandigheden kunnen leiden tot intrekking van de ontheffing. Volgens de burgemeester zou het bijvoorbeeld zo kunnen zijn dat woningbouw in de Rooseveltstraat, daar zijn plannen voor, ertoe kunnen leiden dat de verruimde sluitingstijden niet meer bij de omgeving passen.

De openingstijden van het restaurant zijn momenteel op zondag tot en met donderdag van 07.00 – 01.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 07.00 – 03.00 uur.

Delen

10 reacties

  • Nou ik woon er vlakbij en het valt reuze mee met de rotzooi hoor.
   Daarbij heeft mc Donalds aangekondigd voorlopig geen gebruik te maken van de verruimde openingstijden, dus je loopt al te schreuwen voor dat je geslagen bent.

   • dan zou ik als ik jou was maar effe naar een opticien gaan want dan ben je blind aan het worden ,lloop effe naar de waterkant,en ikzelf heb er al diversen malen melding van gemaakt binnen,

    • Ah, de waterkant bij de Mac is hetzelfde als de hele wijk…..
     Jij hebt geen opticien nodig, maar een psychiater,
     Daarbij heeft de Mac al aangegeven voorlopig niet langer open te gaan, dus wég is je argument.

  • Inderdaad, ouwe zeerover. We moeten Sleutelstad.nl dan ook als journalistiek medium niet al te serieus nemen. Het is eerder een soort on-line huis-aan-huis-blad met overbodige Fakebook-koppeling. Ook bij zo’n blad zijn de grenzen tussen reclame/propaganda en “journalistieke inhoud” niet altijd duidelijk. ’t Kost ons niks, maar ’t is ook niet veel.

Laat een reactie achter

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline