(Foto: Regio15).

Drie vrouwen uit Nieuwegein opgepakt na inbraak in Leiderdorp

De drie daders van een inbraakpoging bij een woning aan de Heemraadlaan in Leiderdorp zijn vrouwen uit Nieuwegein dat heeft de politie bekend gemaakt. De vrouwen werden door een omwonende betrapt en gingen er in een auto vandoor.

Omdat de getuigen het kenteken van hun auto kon doorgeven, wist de politie waar de auto thuishoorde en kon gericht worden uitgekeken naar de vluchtende inbrekers. Nadat een zoektocht in de omgeving van Leiderdorp niets opleverde, werd de auto later alsnog gezien toen de bestuurder in de buurt van Nieuwegein wilde gaan tanken. Daar werden de inzittenden, drie vrouwen uit Nieuwegein van 34, 43 en 43 jaar oud, aangehouden. Zij zijn op een politiebureau ingesloten voor verhoor.

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×