Politie zoekt slachtoffer bijna beroving bij Leiden Centraal

De politie zoekt het slachtoffer van een bijna straatroof bij het Centraal Station, tussen het busplatform en de Burger King. Zondagmiddag tussen 17.00 en 17.30 uur probeerde twee jongens een persoon te beroven.

Twee getuigen zagen dat een man werd lastig gevallen door twee jongens. Ze kwamen het slachtoffer te hulp waardoor er geen beroving plaatsvond. Dankzij de getuigen heeft de politie twee verdachten aangehouden: een 15-jarige jongen uit Voorhout en 16-jarige jongen uit Kaag.

Het is volgens de politie belangrijk om aangifte te doen. Een aangifte geeft agenten de nodige informatie over het misdrijf. “Daarom zijn wij op zoek naar het slachtoffer van deze poging tot beroving. Ben of ken jij het slachtoffer? Neem dan contact met de Politie Leiden op via 0900-8844”, aldus de politie.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×