Burgemeester Bouvy-Koene met van links naar rechts haar waarnemers Marcel Cramwinckel, Monique Lamers en Paul de Bruijn. (Foto: Chris de Waard).

Burgemeester Voorschoten tijdelijk uit de roulatie na valpartij

De Voorschotense Burgemeester Pauline Bouvy-Koene is tijdelijk uit de roulatie. Tijdens een werkbezoek aan de Moeder Godskerk afgelopen maandag, is zij gevallen en heeft zij haar enkel gebroken. Haar collegetaken worden voor zover nodig waargenomen door de eerste, tweede en derde locoburgemeester, wethouders Paul de Bruijn, Monique Lamers en Marcel Cramwinckel.

De burgemeester hoopt bij de volgende raadsvergadering op 5 maart weer op de been te zijn. Maar als het toch nodig mocht zijn, vervangt nestor Cees Bremmer de burgemeester als voorzitter van de gemeenteraad.

Politiek Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×