(Foto's: Brandweer Leiderdorp).

Preventie voorlichting op brandweerauto's

De brandweer Hollands Midden is met een voorlichtingscampagne gestart over brandveiligheid. Met vijf verschillende voorlichtingsstickers op brandweerwagens wordt aandacht gevraagd voor het voorkomen en oplossen van incidenten.

Tankspuitauto brandweer Leiderdorp. 

“Brandweerauto’s komen overal en trekken de aandacht”, zegt een woordvoerder. “Met voorlichtingsstickers wordt deze aandacht op een laagdrempelige manier gebruikt om burgers te bereiken. We willen burgers bewust maken van risico’s en van hoe ze de kans op een woningbrand, of de gevolgen daarvan kunnen verkleinen”.

 

112 Sleutelstad Leiden Leiderdorp Maatschappij Nieuws Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×