Lichaam gevonden bij station De Vink

93

Langs het treinspoor bij station De Vink in de Stevenshof is afgelopen nacht rond 1.00 uur een stoffelijk overschot aangetroffen. Na de ontdekking werd meteen al het treinverkeer stilgelegd en startte de politie een onderzoek. Daarbij werd ook het station afgesloten.

In de loop van de dag maakte de politie bekend dat uit onderzoek is gebleken dat het om zelfdoding gaat. Ook is de politie nog op zoek naar twee vrouwen die mogelijk getuige zijn geweest van de aanrijding. “Ben je getuige geweest of heb je meer informatie? Wij komen dan graag in contact met jou. Bel met 0900-8844”, aldus de politie via Facebook.

Heb je vragen over zelfdoding of zoek je hulp? Kijk dan op www.113.nl of bel met 0900-0113.

Delen

93 reacties

Laat een reactie achter

Je bent nu offline